IMG_7894 (1)

Actueel

Voorjaar 2023

De voorjaarsvakantie ligt weer achter ons en we zien uit naar het nieuwe jaargetijde wat voor ons ligt; de lente. In de groepen zien we daar wat van terug.

In de kleutergroepen wordt er gewerkt over de tandarts. In de klas zien we hier heel veel van terug. Ook brengt de mondhygiƫniste een bezoek in de groepen.

Groep 4 deed een interactieve taalles in de gang op de bovenverdieping.

Zomaar even een inkijkje in week 11 bij Samen Onderweg.

start 2023

We zijn al weer een aantal weken op weg in het nieuwe jaar. De kleuters zijn met het thema Boekenpret aan de slag. Elke groep heeft op dit moment een boek centraal staan en maken daar ook mooie verwerkingen bij. In andere groepen zien we mooie verwerkingen over de winter waarmee de klas wordt opgefleurd.

Kerst

Een bijzondere tijd van het jaar, het toeleven naar het kerstfeest. In de groepen wordt er op allerlei manieren aandacht aan geschonken.

Project Giga Groen

De weken voor de herfstvakantie staan in het teken van het project Giga Groen. Een project waar iedere groep op zijn eigen manier mee aan de slag is gegaan. Op woensdagavond 19 oktober is er een kijkavond om te zien wat een creativiteit rondom dit thema is bedacht. Hier al een kleine impressie.

Inmiddels zijn we weer een aantal weken op school. Het ritme zit er weer aardig in. De lokalen worden weer gezellig gemaakt met mooie creatieve kunstwerken.

Het nieuwe schooljaar 2022-2023 is begonnen, de leerlingen zijn weer gewend.

In de klassen hangen vrolijke kunstwerken nog als herinnering van de zomer.

We wensen iedereen een mooi schooljaar toe !

Aanmelden