Wij wensen iedereen een heel goed en mooi paasweekend toe.

Dit doen we met wat foto's van onze mooie patio.
Mede dankzij de groensector van onze buurschool De Cirkel is ons tuintje gehuld in een kleurenpalet van bloemen.

Voorjaar 2022

Eindelijk...voorjaar!! Ook in de groepen zien we dat terug. Hierbij een inkijkje in diverse groepen.

2022

Een nieuw jaar ligt voor ons. Fijn dat we weer op school kunnen zijn om de lessen te volgen. Ook zien we in groepen mooie kunstwerken over het thema waar over wordt gewerkt.

Vandaag leren de leerlingen uit groep 3 de letter H van HAAR. Ze mochten daarom met gekke haren naar school komen. Wat leuk om te zien dat er zoveel mooie kapsels te zien waren. Deze letter zullen ze nooit meer vergeten!!

Nu eens wat foto's uit groep 8. Ook hier zijn de leerlingen creatief bezig geweest om de muren van het lokaal gezellig aan te kleden. Daarnaast heeft de ouderraad elke groep voorzien van mooie planten.

Weer gestart!!

We zijn inmiddels al weer ruim een week op school. De zomervakantie ligt achter ons en er is een nieuwe start gemaakt in alle groepen. We kunnen genieten van het heerlijke weer in de pauzes. De aardappels in de patio zijn gerooid en onze buurschool De Cirkel is weer bezig om de tuin te onderhouden na alle weken zomervakantie.